salji

Friday, May 20, 2011

last COTENG2 KAT SINI SEBELOM KE U...SELAMAT TINGGAL RUMAH..

ok..ni mybe last coretan aku before ke UiTm merbok..di waktu kaum2 adam tengah dengar khutbah..aku sempat lagi nk tulis blog..haha..rasenye da lama aku x update blog kan..bukan apa..sibuk la nowadays..huhu..da nk msuk ke alam pre-adult la katakan..huhu..by the way..ak hope sangat yang kat sana nanti aku akan dapat roomate yg baik..perangai macam ak jugak.haha..xla kerek..not even SELFISH(jual ikan je banyak)..and also aku akn menjaga nama baik aku dan family aku..hope aku dapat la nk score in law ni walaupun bidang law ni bukan lah bidang yang ak minat sesangat..supposely medic is my first choice..but..we only planning, only HE knows what is good for us..hehe..so..aku redha je la..walaupun ak x bape nk minat bidang ni..doesn't mean aku kena give up..when exam is coming, aku akan berusaha sedaya upaya aku untuk score 4 flat...huhu..doakan aku yer wahai kawan2..apa2 pun..thanks 4 all your support from my parent,family,friends,teachers and also myself cause i do believe without u all..i would never be this way..kepada senior2 yang ada kat merbok tuh..saya ni memang kecik..but,semangat saya besar..so..jgn nk buli2 yer..tolong berikan kerjasama yang baik..tak lupa jugak kepada bkal lecturer aku..saya berjanji akan menyiapkan segala tugasan yang diberi dengan baik dan cepat..xkan buat last minutes pnye keje..haha...ok la..kepada kawan2 yang bukan sama kampus ngan aku..korang sume tetap kawan aku..sekali lagi...ingat aku dalam setiap doamu..amiiinnn....asssalamualaikum...;)

2 comments:

  1. sje je..mcm sdh la plak ak nk tggalkan umah ni..coz ak sndri x xcited nk g..hahha...ap kene nth..

    ReplyDelete
  2. skunk da g sna...cm ner??best kan...ase xnk tggal kn sana plak...btol x???hehe

    ReplyDelete