salji

Thursday, June 9, 2011

banyak cantik muke ko??

manusia memang ada macam2 perangai..even die seorang leader pun..die tetap ada kekurangan..macam aku kat kampus ni..kengkadang aku tak suka jugak somebody,..dalam kelas aku ni ada la sorang eh lebih sorang kot..kami yang selalu lepak sama2 zura and jiha..haha..selalu nak kutuk dorang..bukan ap..bajet sangat la..ap ingat bagus sangat ker..kitorang just pangkah dari jauh je la..takde lah sampi nak wat announcement or what ever kan..just antara kami je..coz kami taknak lah dorang sakit ati kan..by the way..aku pun pelik dengan class rep assistant kami ni macam tak suke ngan kawan kitorang..ada ke patut die cakap kat kawan kami.."do u know that everybody in this group does not like u??"..hello..please..igat kitorang suke sangat ke dengan die??haha..poyo je lebih..ok la..ada hal..out dulu..daa ;)

No comments:

Post a Comment