salji

Tuesday, June 28, 2011

tinggallah daku...

ok..hari ni sume budak kelas aku KP0051C balik kampung..most of them adalah budak kelantan..kami cuti dari selasa sampailah hari sabtu nie..lamekan..but aku tetap tak balik..bukan apa..macam rugi je la coz next week tuh da memang cuti mid-sem..so..aku rasa amcam rugi la pulak..ada ke class-rep aku cakap aku ego xnk balik..apa die ingat kalo tak balik tu tak sayang nak ayah ke??tak jalankan taggungjawab kat parent ke???sebab aku sayang la aku tak balik taw..haa...anyway, aku da ada plan jugak nak dibuat..selain daripada menyiapkan semua assignment yang diberi..hihik..kat sini (merbok) rupenye ada jugak satu tempat yang dinamakan CARNIVAL..aku mati2 la ingat yang tempat tu macam ada pameran ke apa..rupe2nye..tu adalah water park..haha..tak sangka betoi..so, aku pun pakat2 la dengan kawan nak ke sana..mule2 kami fikir nak ke Peneng..jalan2 kat sane..but, pitih pulak la berkurang...so, fikir nak pegi jalan2 kat sini je la..pastu fikir nak ke Tanjung Dawai..bole la pegi Pantai Merdeka naik bot..but jauh la plak nk ke sana..pastu plan lain nak ke waterfall..Titi Hayun..orang cakap cantik tempat tuh..leh wat BBQ lg..but, kami takde tempat nak prepared barang2..so,tecnically plan2 kitorang tak dapat dijalankan..but, kami da merancang nak jugak pegi Carnival tuh..bole la release tension ke ap2 kan..coz my lecturer cakap kalo nak pegi sane hari orang bekerja RM10 je..so, ok la kan..mura la jugak..so..besar kemungkinan nye kami akn ke sana..but reminder.,jangan lupe bagitau parents yer kawan2 aku..nanti apa2 jadi susah la plak..so..mintak la izin parents kite..hihik..prinsip mak,kalo nak buat apa2 pun kena gtaw parent jugak..at least inform kan kat one of them..nanti takde lah dorang risau sangat kan..ok la..bosan la dok dalam bilik ni sorg2.nak buat assignment la..hihi..adios..assalamualaikum...;)

No comments:

Post a Comment